13.02.2019

Українсько-німецький семінар «Енергоефективність в будівництві»

5 – 8 лютого в Дніпрі пройшла німецько-українська конференція «Енергоефективність в промисловості» проведена з ініціативи Німецько-Української промислово-торговельної палати та за підтримки Дніпро ОДА. ПДАБА взяла активну участь в цій конференції. У перший пленарний день конференції наші співробітники Є. Л. Юрченко, О. О. Коваль, О. В. Адегов, О. В. Узлов активно брали участь в дискусіях на актуальні теми енергорозвитку дніпровського регіону. У другий день конференції представники німецьких фірм LED-LIGHT Germany GmbH, Dr. Tanneberger GmbH, PPSI Ingenierburo Peter Vespermann відвідали нашу Академію і провели зустріч з ректором М. В. Савицьким. На цій зустрічі були окреслені напрями співробітництва названих німецьких фірм з нашою Академією в сфері впровадження технологій енергоефективності в дніпровському регіоні.

8 лютого відбувся семінар за участю директора PPSI Ingenierburo Peter Vespermann. Пан Петер Весперманн, який є експертом в галузі енергетичного консалтингу та енергетичної санації, в доповіді представив багатий практичний досвід свого бюро по впровадженню технологій енергоефективності в країнах Європи і Азії. У свою чергу ректор М. В. Савицький ознайомив німецького гостя з розробками ПДАБА в галузі впровадження технологій енергоефективності при будівництві нових та реконструкції існуючих об’єктів регіону. Співробітники академії Є. Л. Юрченко, О. В. Адегов, М. В. Бордун, О. М. Кузьменко розповіли про реалізацією концепції «Triple Zero» в українських проектах академії.

Учасники німецько-українського семінару домовилися про взаємовигідне співробітництво в галузі розвитку та впровадження технологій енергоефективності в дніпровському регіоні. Переконані, що новоустановлені контакти послужать подальшому розвитку наукового співробітництва нашої Академії з партнерами з Німеччини.

 

?>
вверх