10.05.2018

Студенти спеціальності “Автомобільне господарство” на всеукраїнських конкурсах

Харківський національний автомобільно-дорожній університет на базі кафедри «Технічної експлуатації і сервісу автомобілів» щорічно проводить II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в області «Транспорт» секція «Експлуатація та ремонт засобів транспорту».

Студенти ДВНЗ ПДАБА – Козлов О.О. (АГ-17м), Скородумова К.Г. (АГ-14) під керівництвом доцента кафедри експлуатації та ремонту машин Сакно Ольги Петрівни взяли активну участь в Конкурсі.

За підсумками Олімпіади студент ДВНЗ ПДАБА здобув перемогу:

Третє місце – Козлов О.О. (2016/2017 навчальний рік)

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчального року», на базі Національного транспортного університету (м. Київ) 17-19 квітня 2018 року було проведено другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади (Олімпіада) „Автомобілі та автомобільне господарство” за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт».

Завдання з Олімпіади включало в себе питання з технічної експлуатації, діагностики, ремонту автомобілів

Студенти ДВНЗ ПДАБА – Підгорний М. С. (АГ-15), Швецький В. С. (АГ-15) під керівництвом доцента кафедри експлуатації та ремонту машин Колеснікової Тетяни Миколаївни взяли активну участь в Олімпіаді.

 

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчального року», Харківський національний автомобільно-дорожній університет (м. Харків) 25 квітня 2018 р. проводив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з загально-професійної дисципліни “Технічна експлуатація автомобілів”.

Завдання з Олімпіади включало в себе 10 питань згідно з матеріалами і програмою загальноосвітніх професійної дисципліни “Технічна експлуатація автомобілів”, а саме в напрямках:

  • технічна експлуатація автомобілів;
  • основи технічної діагностики автомобілів;
  • моделювання технологічних процесів підприємств автомобільного транспорту;
  • виробничо-технічна інфраструктура підприємств автомобільного транспорту;
  • експлуатаційні матеріали;
  • технологічне обладнання для обслуговування і ремонту автомобілів;
  • фірмове обслуговування автомобілів.

Студенти ДВНЗ ПДАБА – Ільченко А. В. (АГ-14), Савенко Д. В. (АГ-14) під керівництвом викладачів кафедри експлуатації та ремонту машин Богомолова Віталія Віленовича та Сакно Ольги Петрівни взяли активну участь в Олімпіаді.

За підсумками Олімпіади студент ДВНЗ ПДАБА здобув перемогу:

Третє місце – Ільченко А. В.

Вітаємо учасників Олімпіади! Бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук!

?>
вверх