06.09.2022

Роль армії у формуванні і збереженні української державності

Із циклу науково-популярних лекцій на тему «Незламність української нації».

5 вересня 2022 року відбулась публічна лекція на тему «Роль армії у формуванні і збереженні Української державності» (лектор – к.і.н, доцент кафедри українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Галина Лисенко).

Захід, організований і проведений в рамках виховної роботи у ДВНЗ ПДАБА, був спрямований на формування у студентської спільноти усвідомлення важливої ролі армії в процесах Українського державотворення.

Головний акцент був зроблений на визнанні військової майстерності і неперевершеності, які демонстрували українські воїни впродовж століть, починаючи від праукраїнської держави Київської Русі, під час державотворчих процесів у ХVII столітті, впродовж буремного ХХ століття і до сьогодення.

Студенти і викладачі ПДАБА виявили активну громадянську позицію під час публічної лекції, що стала першим кроком на початку 2022-2023 н.р  у циклі науково-популярних лекцій на тему «Незламність української нації», який розпочався в онлайн-форматі, зважаючи на запеклу агресію проти України з боку російської держави.

Дивитись – тут.

?>
вверх