08.04.2021

Положення про особливості користування гуртожитками

Шановні викладачі працівники та студенти академії.
Керівництво Адміністративно господарчої частини нашого навчального закладу повідомляє, що з метою підвищення ефективності використання нерухомого майна Академії, відбувається внесення змін в організацію роботи гуртожитків. Гуртожитки є окремим підрозділом Академії і повинні використовуватись за своїм прямим призначенням. Експлуатація житла в гуртожитках, має базуватись на економічній доцільності. Використання будівель повинно відбуватись з забезпеченням захисту прав власника, а також прав мешканців. На підставі:
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
21.11.2019 № 1452
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
03 лютого 2020 р.
за № 114/34397
Про затвердження Положення про особливості користування гуртожитками закладів фахової передвищої та вищої освіти.
Будуть внесені деякі зміни до організації роботи гуртожитків. Буде переглянутий порядок надання права на користування житлом, та порядок позбавлення такого права, у відповідності до Законів України.
Для захисту майнових прав власника будуть введені економічні засоби впливу на мешканців гуртожитків.
Відповідно:
НАКАЗ
21.11.2019 № 1452
VI. Студентське самоврядування у гуртожитках закладів освіти
1. У гуртожитку діють органи студентського самоврядування, що є невід’ємною частиною громадського самоврядування відповідних закладів освіти.
2. Структура, порядок проведення виборів і повноваження органів студентського самоврядування, що діють у гуртожитках закладу освіти, визначаються відповідно до статті 40 Закону України «Про вищу освіту» та установчими документами закладу освіти.
Дана публікація має на меті забезпечити необхідний рівень прозорості в прийнятті рішень, які стосуються великої кількості студентів та співробітників. Внесені зміни можуть внести тимчасові незручності в роботу окремих підрозділів Академії.
Саме з цієї причини керівництво Адміністративно господарчої частини пропонує всім зацікавленим долучитись до обговорення нововведень. Координує цю роботу експлуатаційно – технічний відділ АГЧ в особі начальника відділу Непокритого Ю.Л.
У разі потреби ви можете звернутися з пропозиціями, або отримати додаткові роз’яснення з питань, які будуть обговорюватись.
Проекти документів для обговорення будуть розміщуватись на сайті академії за посилання https://pgasa.dp.ua/academy/struktura/viddili/agch/
Пропозиції та зауваження надсилати на maliarenko.mariya@pgasa.dp.ua
Лисичний О.І.
Проректор з соціально-економічної,
адміністративної і господарської роботи
?>
вверх