06.04.2021

Construction, architecture and economics-2021: Challenges and opportunities. Contemporary context

КОНФЕРЕНЦІЯ

“Construction, architecture and economics-2021: Challenges and opportunities. Contemporary context”

на кафедрі іноземних мов та підготовки іноземних студентів

 

Вільне володіння іноземними мовами є невід’ємною складовою сучасного фахівця для досягнення професійного успіху. Мотивація також відіграє ключову роль у цьому процесі, тому залучення студентів до мовної практики є значущим кроком на шляху до опанування іноземних мов.

Невипадково, кафедра іноземних мов та підготовки іноземних студентів постійно організує круглі столи – для обговорення наукових питань, розмовні клуби – для практики спілкування іноземними мовами, та конференції – для презентації результатів наукового пошуку. Цього вівторка, 30 березня 2021, у дистанційному форматі на платформі Office 365 (Teams) пройшла студентська конференція “Construction, architecture and economics-2021: Challenges and opportunities. Contemporary context”, яка була присвячена питанням економіки, будівництва, інформаційних технологій та архітектури. Доповідачі представили свої наробки іноземними мовами – англійською та французькою.

Дуже дякуємо усім учасникам, доповідачам та гостям конференції за активну участь й підтримку. Відеозапис конференції можна переглянути за наступним посиланням

 

Враження учасників та гостей конференції:

«Корисний захід для всіх, хто бажає розширити свій кругозір і почерпнути нову інформацію.  Участь в конференції дозволяє оцінити свій власний рівень знань і сформувати для себе нові шляхи подальшого розвитку».

Мосієнко Д., гр.МБ, МТ-18п

 

«Студенти франкомовних проєктів на архітектурному та будівельному факультетах обрали для своїх доповідей цікаві актуальні теми, а саме, технології створення штучних островів (Вікторія Голубєва, БЦІ-19-1п), метафоричні втілення в різноманітних архітектурних спорудах (Анастасія Галаницька, АРХ-19-4п), будівництво храмів у XXI столітті (Єлизавета Гоголюк, APX-20-м). Молоді науковці підготували презентації та під час виступів гідно представили їх аудиторії.       Сподіваємось в наступному році побачити на конференції більше учасників-доповідачів».

Задунай В.В.,

викладач кафедри ІМПІС

 

 

?>
вверх