04.05.2022

Звернення ректора

Шановні студенти та співробітники!

Сьогодні час важкий і складний. Лише єдність дає надію на перемогу!

Нещодавно, з моєї ініціативи, науковці і спеціалісти академії запропонували Уряду України для розгляду та реалізації організаційно-технічні рішення, які можуть сприяти вирішенню потреб оборони, відновлення і розвитку інфраструктури країни.
Водночас до мене звертаються студенти та співробітники з питанням: «Чим зараз можна допомогти країні, місту та рідній академії у  цей скрутний час?».
Наразі поряд з постійною допомогою ЗСУ та волонтерському руху України залишається злободенним питання підтримки рідної а́льма-ма́тер. Невдовзі завершиться надзвичайно складний навчальний рік і у нас з’явиться можливість подбати про підготовку матеріально-технічної бази рідної академії до нового 2022-2023 навчального року, навести порядок у власному домі.
То ж пропоную перелік нагальних робіт, які можуть бути виконані в академії в межах добровільної трудової участі студентів та співробітників або в рамках виробничих практик студентів.

Детальний план робіт для модернізації інфраструктури ПДАБА можна переглянути в інформаційних матеріалах.

Не будьте байдужими! Виявляйте ініціативу! Долучайтесь!
Ініціативні групи з конкретними пропозиціями просимо звертатись до проректора Дмитра ПИСАРЕНКА (097730011), або заповнити форму за посиланням.

Запрошую всіх охочих приєднатися до модернізації рідної академії!.

З повагою ректор Микола  САВИЦЬКИЙ

?>
вверх