03.06.2024

Зустріч зі здобувачами: мотивації та родзинки вступу 2024

28 травня, вже втретє в цьому навчальному році, представники ННІ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», який нещодавно увійшов до складу УДУНТ, завітали до Дніпровського україно-французького ліцею № 126 на зустріч зі здобувачами освіти 8-9 та 10-11 класів.

Кандидатка філологічних наук, доцентка, завідувачка кафери українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Олеся Юріївна Баранник провела майстер-клас «Мотиваційний лист від А до Я», під час якого майбутні абітурієнти дізнались про всі тонкощі написання документу. Підкреслимо, що в цьому році цей документ є обов’язковим для вступу в усі заклади вищої та фахової передвищої освіти.

Крім того, під час профорієнтаційного заходу близько 80 його учасників дізнались про факультети, спеціальності та освітні програми ПДАБА, умови вступу, підготовчі курси, насичене цікавими заходами студентське життя.

Викладачі кафедри іноземних мов звернули увагу учнів на міжнародні проєкти академії, можливості отримання стипендій на навчання та стажування за кордоном, зокрема у Франції та інших франкомовних країнах світу.

З нетерпінням чекаємо на талановиту молодь у лавах нашої дружної студентської родини! Запрошуємо всіх охочих 8 червня 2024 р. на черговий День відритих дверей у ПДАБА.

P.S. З шаблоном мотиваційного листа, вимогами до написання та критеріями оцінювання можна ознайомитись на сайті академії: pdaba.ust.edu.ua у вкладці «Вступнику» – «Мотиваційний лист» (Або: «Приймальна комісія» – «ПДАБА мотиваційний лист»).

?>
вверх