16.05.2023

Зустріч зі стейкхолдерами

3.05.2023 р. відбулась зустріч студентів та аспірантів спеціальності 263 «Цивільна безпека» а також викладачів кафедри безпеки життєдіяльності з заступником генерального директора, керівником навчального центра ДП «38 відділ інженерно-технічних частин», кандидатом технічних наук КАПЛЯ Олексієм Івановичем. Зустріч відбувалася у змішаному форматі: очно з паралельним дистанційним підключенням студентів у Teams.

У своїй лекції Олексій Іванович розповів як функціонують об’єкти підвищеної небезпеки у особливий період роботи підприємств нашої держави, надав інформацію про те як змінилася нормативна база та стандарти організації для забезпечення стійкості небезпечних об’єктів до можливих впливів факторів воєнного характеру.

На зустрічі були обговорені кваліфікаційні вимоги сьогодення у галузі радіаційної безпеки до молодих спеціалістів які приходять на виробництво.

Олексій Іванович відповів на запитання студентів та аспірантів.

Колектив кафедри безпеки життєдіяльності разом зі студентами та аспірантами спеціальності 263 «Цивільна безпека» дякує Олексію Івановичу Каплі за цікаву зустріч та інформативну доповідь.

?>
вверх