11.10.2019

Зустріч з преставниками Regional English Language Office

3.10.2019 до нашої Академії  на запрошення кафедри іноземних мов ПДАБА завітали преставники Regional English Language Office (RELO) при Посольстві США в Україні, а саме, Аташе з питань викладання англійської мови Посольства США, директор програм з англійської мови у Вірменії, Азербайжані, Грузії, Молдові та Україні, доктор філософії (PhD) – Тім Коллінз та його помічник Альона Сухініна. До зустрічі залучилися викладачі різних кафедр нашої Академії а також викладачі англійської мови з різних вищих навчальних закладів нашого міста. Ціль даної зустрічі – ознайомлення викладачів англійської мови вищих навчальних закладів м. Дніпра з діяльністю Regional English Language Office, Ukraine та освітніми програмами за підтримки Посольства США. Викладачі з зацікавленістю слухали презентацію доктора Коллінза, задавали питання, обмінювалися думками. Бути проінформованим «з перших вуст» – це достовірна інформація, що дає можливості професійного розвитку.

Зазначимо, що посольство США підтримує організацію вчителів англійської мови TESOL-Ukraine, членами якої є викладачі кафедри іноземних мов ПДАБА. Посольство також підтримує освітній он-лайн курс з Медійної Грамотності що зараз стартував в Україні ( https://verified.ed-era.com/ua ) за підтримки МОНУ, Посольств Британії та США. А в стінах ПДАБА цей курс викладачі та студенти мають змогу пройти у формі змішаного навчання з фасілітатором, викладачем каф. іноз. мов Щетинниковою О. О.

Аташе та його помічницю гостинно вітали зав. каф. іноземних мов Шашкіна Н. І., проректор з науково-педагогічної, кадрової та виховної роботи Іванцов С. В., проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Папірник Р. Б.  Після презентації адміністрація Академії та представники RELO обговорили можливості подальшого співробітництва та організації освітніх ворк-шопів для вчителів англійської мови на базі нашого закладу. Дякуємо Посольству США в Україні та сподіваємося на плідну подальшу співпрацю.

 

?>
вверх