28.03.2024

Зустріч студентів з роботодавцем на презентації програми стажування CRH ITP Cement у компанії провідного виробника будівельних матеріалів у світі та найбільшого у Північній Америці та Європі CEMARK A CRH COMPANI

27.03.2024 р. студенти спеціальності  263 «Цивільна безпека», освітній програми «Охорона праці», викладачі кафедри та гаранти освітніх програм мали змогу напряму поспілкуватися з роботодавцем.

Цікава і продуктивна зустріч відбулась з представниками компанії CEMARK, щодо презентації програми стажування та працевлаштування, обговорення освітніх програм для підготовки майбутніх фахівців з безпеки праці, цивільного захисту. Фахівці компанії з охорони праці зазначали, щодо необхідності запровадження компетентностей для формування ризик-орієнтованого мислення у майбутніх фахівців. А також обов’язкового врахування у освітніх компонентах інформаційних блоків щодо розробки планів запобігання надзвичайним ситуаціям, керуванням ризиків на основі усвідомленої безпеки та постійного поліпшення систем управління безпекою праці. Також, було обговорена необхідність  посилення практичної складової з підготовки фахівців через стажування, запровадження дуальної освіти, а також залучення здобувачів до різних конкурсів і грантів з метою формування відповідного світогляду.

Компанія CEMARK ще й примітна своїми лідерами: Анна Дьякова, директор Цемарк Подільський цементний завод, перемогла в номінації Safety Leadership Awards. «Зазвичай команда наслідує свого лідера, бачення та пріоритети лідера. Лідер – дзеркало своєї команди: «Я відчуваю повну відповідальність перед моїми людьми та субпідрядниками за створення мінімальних ризиків на робочих місцях, усі вони мають повернутися додому здоровими. Як я вже згадував вище, безпека – це перш за все знання та дисципліна у виконанні, і я щодня повідомляю про це своїй команді та залучаю їх до передачі цього повідомлення своїм підлеглим. У сфері охорони праці не можна задовольнятися коротким періодом, адже це постійна робота на довготривалий результат. Сьогодні Україна, як ніхто інший, розуміє цінність життя. Тому ми не маємо права забирати життя на робочому місці», – переконана Анна Дьякова. 🔒 Створюючи культуру безпеки, інклюзивності та підтримки співробітників, ми будуємо надійну систему, де люди є пріоритетом, а успіх компанії залежить від про залучення наших співробітників, підрядників, ланцюга постачання та партнерства, які ми будуємо з громадами, де ми працюємо. 🛠️ Ми надзвичайно пишаємося внеском наших співробітників, які розуміють важливість створення безпечного робочого середовища та роблять внесок у нашу командну роботу кожен день.

CEMARK, a CRH company— провідний виробник будівельних матеріалів в Україні. Частина компанії світового лідера, найбільшого виробника будівельних матеріалів у Північній Америці та Європі діяльність якої охоплює 29 країн на чотирьох континентах.

Деталі програми: https://cemark.ua/programa-stazhuvannya

Подати заявку на стажування: https://forms.office.com/e/GxcBZLZ3gX

?>
вверх