09.03.2023

Зустріч колективу факультету цивільної інженерії та екології з керівництвом ПДАБА

9 березня 2023 року відбулась зустріч керівництва академії з факультетом цивільної інженерії та екології, до складу якого входить п’ять кафедр: кафедра автомобільних доріг, геодезії та землеустрою; кафедра безпеки життєдіяльності; кафедра водопостачання, водовідведення та гідравліки; кафедра екології та охорони навколишнього середовища; кафедра опалення, вентиляції, кондиціювання та теплопостачання.

Заздалегідь запланована зустріч у форматі інформаційної доповіді з відсутністю формалізму. З боку керівництва були присутні проректор з навчально-виховної роботи проф. Галина ЄВСЄЄВА; проректор з наукової роботи проф. Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ; начальник навчального відділу Ігор ГРАБОВСЬКИЙ; завідувачка лабораторії моніторингу якості освіти та планування навчально-методичної роботи Віолетта ФЕДІНА.

Для узагальнення інформації кафедрам було запропоновано представити звіт-презентацію за основними видами діяльності впродовж попередніх чотирьох років:

кадрове забезпечення; навчальна діяльність; наукова діяльність; міжнародна діяльність; профорієнтаційна, виховна та волонтерська робота.

Представники кафедр поділились основними моментами діяльності за чотири роки. В процесі обговорення, мали можливість обговорити проблеми, виклики, оцінити шляхи вдосконалення та перспективи. Мали можливість задати керівництву академії питання, які їх хвилюють, надати пропозиції щодо вдосконалення освітнього процесу.

Кафедри представила дипломи переможців, як студентів так і викладачів кафедр, обласних та всеукраїнських конкурсів, сертифікати учасників міжнародних конференцій, перелік праць і публікацій в журналах наукометричних баз Scopus та WOS, монографії та багато іншого.

Факультет цивільної інженерії та екології з співробітниками кафедр, приймають активну участь у профорієнтаційній роботі, у днях відкритих дверей академії, індивідуальний підхід до абітурієнтів, проведення інформативних лекцій, введення в спеціальність, екскурсії по лабораторному фонду кафедр. Проведено роботи по започаткуванні нової навчальної лабораторії з дослідження роботи систем припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла, обладнання надала компанія Aerostar.

Важливо відмітити, що всі кафедри активно задіяні у підвищенні обороноздатності нашої країни та вносять свій посильний вклад у спільну перемогу України: активна волонтерська діяльність; підтримка зборів коштів; оновлення навчальних дисциплін, які пов’язані з ліквідацією наслідків бойових. Фахівцями кафедри водопостачання, водовідведення та гідравліки проводились роботи по відновленню водопостачання в містах, які постраждали від військової агресії.

Більш детально ознайомитись з презентаціями кафедр можна на офіційному сайті академії.

?>
вверх