17.02.2023

Зустріч колективу будівельного факультету з керівництвом ПДАБА

9 лютого 2023 року в укритті №1 відбулася зустріч керівництва академії з колективом будівельного факультету: кафедра будівельної, теоретичної механіки та опору матеріалів; кафедра залізобетонних і кам’яних конструкцій; кафедра інженерної геології і геотехніки; кафедра металевих, дерев’яних і пластмасових конструкцій; кафедра організації і управління будівництвом; кафедра технології будівельного виробництва; кафедра технології будівельних матеріалів, виробів та конструкцій.

Голова вченої ради будівельного факультету, деканка, проф. Тетяна НІКІФОРОВА розпочала розширене засідання ради, на якому окрім представників факультету також були присутні ректор академії проф. Микола САВИЦЬКИЙ; проректор з навчально-виховної роботи проф. Галина ЄВСЄЄВА; проректор з наукової роботи проф. Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ; начальник навчального відділу Ігор ГРАБОВСЬКИЙ; Завідувачка лабораторії моніторингу якості освіти та планування навчально-методичної роботи Віолетта ФЕДІНА. Під час зустрічі кожна кафедра представила звіт-презентацію за основними видами діяльності впродовж 2019-2022 рр.: кадрове забезпечення; навчальна діяльність; наукова діяльність; міжнародна діяльність; профорієнтаційна, виховна та волонтерська робота. Детальніше ознайомитися зі звітами-презентаціями можна на сторінках кафедр на сайті академії.

Представники кафедр мали можливість задати питання, які їх хвилюють, керівництву академії, надати рекомендації щодо вдосконалення освітнього процесу і роботи науково-педагогічних працівників. Зокрема говорили про необхідність продовжувати проведення курсів для викладачів із питань розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності для набуття цифрових та інших пов’язаних навичок; проведення вебінарів для здобувачів вищої освіти щодо академічної доброчесності, адже дистанційне навчання створює нові виклики для дотримання норм і правил академічної доброчесності.

Окрім представлення результатів своєї діяльності кожна кафедра поділилася з колегами перспективами розвитку на найближчі роки.

Зустріч у форматі представлення презентацій кафедрами, прямого діалогу з керівництвом та питання/відповіді з колегами інших кафедр пройшла дуже плідно та ефективно, порушила багато важливих питань з вдосконалення освітнього процесу, міжнародної мобільності, посилення співпраці з партнерами академії у будівельній галузі та представила бачення шляху розвитку будівельного факультету ПДАБА на найближчі роки.

?>
вверх