01.04.2023

Зустріч керівництва академії з викладачами, які працюють за межами України та області

31 березня 2023 року відбулася зустріч керівництва академії з викладачами, які працюють за межами України та області.

Згідно з Розпорядженням №18 від 20.03.2023р. викладачі повинні були підготувати звіти щодо проведення занять, виконання інших видів викладацької і наукової роботи та публікації статей.

На зустрічі були присутні: Микола Савицький, ректор академії, Галина Євсєєва, проректор з навчально-виховної роботи, Владислав Данішевський, проректор з наукової роботи, керівники структурних підрозділів: Нажа П.М., Грабовський І.С., Мірошниченко О.А., Лисенко Г.І., Ползікова Г.В., Спільник М.А., Федіна В.Г., Грузін Н. В., декани факультетів, завідувачі кафедрами. Загалом були присутні 67 особи.

Викладачі звітували про свою роботу під час перебування за кордоном та поділилися набутим досвідом зі своїми колегами.

Зокрема, викладачі розповіли про нові методики навчання, стажування,  які вони проходили в своїх країнах. Вони також обговорили проблеми та виклики, з якими стикаються у своїй роботі за кордоном.

Керівництво академії вислухало доповіді викладачів з великим інтересом та висловили надію на подальшу співпрацю з викладачами, щоб обмінюватися досвідом та забезпечувати якісну підготовку студентів для майбутньої кар’єри.

Під час зустрічі керівництво академії не тільки зацікавлено слухало доповіді викладачів, а й висловило їм подяку за їхню працю та трудові досягнення за кордоном. Вони також висловили співчуття щодо викладачів, які стикалися з труднощами під час роботи в іншій країні.

Крім того, керівництво академії згадало про те, як важко буває працювати за кордоном, далеко від сім’ї та друзів. Вони висловили вдячність викладачам за їхню самовідданість та жертовність, які допомагають студентам отримувати високоякісну освіту.

Усі учасники зустрічі погодилися, що такі зустрічі допомагають підтримувати зв’язки між академією та її викладачами, які працюють за кордоном, та забезпечують ефективний обмін досвідом та знаннями для подальшого розвитку освіти в Україні.

?>
вверх