17.06.2022

«Золота плеяда» футболу – дітям!

Неординарні гості завітали сьогодні до академії з благодійною місією – представники «золотої плеяди» футболу України.

Громадські активісти Дніпропетровської  обласної асоціації футболу , зваживши на те, що ПДАБА – перший в місті заклад вищої освіти регіону, який прийняв чималу кількість дорослих і дітей – вимушених переселенців із Харкова, Маріуполя, Дружківки, Бахмуту, завітали в гості не з порожніми руками. Речі першої необхідності, смаколики і м’ячі у суто національних кольорах. Із особливо нестримним захопленням сприймали благодійні дарунки малюки. Ще б пак вручали їх від щирого серця легендарні футболісти, зокрема, Олег Таран та Артур Карноза.

Відбувалася ця чудова зустріч в ошатному спортивному залі академічного спорткомплексу. Невимушене спілкування. Знайомство.  Надзвичайні спорсмени. Все це залишило в душах і дорослих і малюків, на долю яких випали важкі випробування воєнного часу, теплі спомини.

Від імені усіх присутніх щиро дякував гостям проректор ПДАБА професор, прихильник здорового способу життя Владислав Данишеський. Зірковий футбольний десант оцінив добрі душевні пориви колективу, працівників, профспілкового комітету та керівництва академії, та передали пам’ятні футбольні сувеніри на згадку.

В свою чергу голова Дніпропетровської  обласної асоціації футболу Віктор Андрухів підкреслив, загальновідомо що академія створила гуманітарний штаб, всіляко допомагає майже 300 переселенцям. Це дорого вартує, тому і ми з ентузіазмом долучилися до цієї гідної справи.

Час зустрічі швидко промайнув. Традиційне  колективне фото. Лунає багатоголосе :

«Слава Україні!

Героям Слава!»

Допомагаючи один одному, ми стаємо сильніші! Наближаємо День Перемоги, День Миру!

?>
вверх