29.05.2022

Захист магістерських робіт ОП “Енергоаудит та енергоефективність в будівництві”

На цьому тижні відбувся захист магістерських робіт освітньої програми “Енергоаудит та енергоефективність в будівництві”. Вітаємо молодих, креативних, ініціативних та талановитих магістрів, які у цей важкий час змогли проявити себе на 100%.

Вражає спектр розглянутих проблем від практичного застосування тесту на герметичність (Blow Door Test) до дослідження будівель із світлопрозорими огороджувальними конструкціями та підвищення енергоефективності висотного корпусу рідної академії.

Наукові роботи виконані під керівництвом доцента кафедри ЗБіКК, керівника Енерго-інноваційного хабу Євгена Юрченка. Сучасна матеріальна-технічна база Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, що отримана нами в рамках проєктів та грантів МОН України та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ефективно використовується навіть у воєнний час: тепловізори і дрон на передовій Героями ЗСУ, а сучасне обладнання для Blow Door Test та а різноманітні прилади і обладнання Testo в навчальних цілях для підготовки кваліфікованих фахівців для відбудови України!

?>
вверх