29.05.2022

Захист магістерських робіт на тему Місячної бази

В межах держбюджетної тематики «Розвиток наукових основ будівельних технологій створення житлового модуля місячної бази» (номер держреєстрації 0121U109794) на кафедрі ЗБіКК декілька сміливих магістрів – Кирило СІРЕНОК та Валерій ДУНДА, обрали собі тему свої випускової роботи саме в цьому напрямі майбутніх досліджень. Провівши аналіз існуючих матеріалів наукових досліджень та інформації про проведенні експедиції на місяць у магістрів з’явилось дуже багато питань і дуже мало відповідей!

Обравши теми майбутніх дослідження впливу зовнішніх умов місяця на конструктивні рішення житлових модулів та визначення напружено-деформованого стану несучих конструкцій хлопці прийнялись до роботи під керівництвом доцента кафедри ЗБіКК Сопільняка Артема Михайловича.

І ось 25-26 травня на захисті своїх кваліфікаційних випускових робіт магістри на основі інформаційних моделей Revit та даних розрахунків отриманих в програмних комплексах Ліра та Elcut представили екзаменаційній комісії результати своїх досліджень!

Пишаємось нашими випускниками і бажаємо сміливо реалізувати нестандартні проекти на своєму життєвому шляху!

?>
вверх