24.06.2024

Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти факультету Цивільної інженерії та екології студентів 4 курсу бакалаврів, групи ГІЗ-20, ГІЗз-20 кафедри «Автомобільні дороги, геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

 19.06.2024 року та 21.06.2024р., у перше, відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти факультету Цивільної інженерії та екології студентів 4  курсу бакалаврів, групи  ГІЗ-20, та факультету ВЗ та ДО  група ГІЗз-20 кафедри «Автомобільні дороги, геодезія та землеустрій»  спеціальності  193 «Геодезія та землеустрій».

Комісія у складі:
Голова комісії Олена Семенчевська – Начальник відділу землеустрою та охорони земель управління землеустрою, використання та охорони земель Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області.
Члени комісії: Олеся Кульбака, Сергій Бегічев, Володимир Фененко.

На захисті кваліфікаційних робіт були присутні здобувачі вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій, які представляли свої роботи ГІЗ-20 у кількості 10 осіб, ГІЗз-20 – у кількості 3 особи.

Комісією були відмічені наступні роботи:
1. Кваліфікаційна робота «Розроблення проекту землеустрою щодо встановлення (змiни) меж адмiнiстративно-територiальних одиниць с. Вербуватiвка Павлоградського району Днiпропетровської областi» автор Вусик Віталій Олександрович.
2. Кваліфікаційна робота «Розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки в постійному користуванні Синельниківської селекційно-дослідної станції Державної установи Інституту зернових культур Національної академії аграрних наук України на території Раївської сільської ради Синельниківського району Дніпропетровської області» автор Бур’ян Лариса Дмитріївна.
3. Кваліфікаційна робота «Складання технічної документації iз землеустрою щодо інвентаризації земель  на прикладі ставка Сурсько-Литовської сільської ради» автор Масенко Максим Сергiйович.

?>
вверх