07.08.2023

За програмою академічної мобільності ERASMUS+ оголошено конкурс на навчання у 2023/2024 навчальному році для студентів / аспірантів у словацькому технічному університеті (м. Братислава, Словаччина)

Інформуємо, що з метою виконання Програми академічних обмінів «Еразмус+», за якою учасникам надається стипендія у розмірі 800 євро на місяць та покриваються транспортні витрати у розмірі 320 євро, в рамках угоди між Придніпровською державною академією будівництва та архітектури та Словацьким технічним університетом (м. Братислава, Словаччина) оголошується конкурс для відбору студентів-магістрів та аспірантів ПДАБА для навчання у Словацькому технічному університеті у 2023-2024 н.р.

ПРИ КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ ПЕРЕВАГА НАДАЄТЬСЯ СТУДЕНТАМ/АСПІРАНТАМ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ ДОСЛІДЖЕННЯМИ У СФЕРАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ У БУДІВНИЦТВІ ТА МІСТОБУДУВАННІ, ЗЕЛЕНОГО БУДІВНИЦТВА ТА ЕКОТЕХНОЛОГІЙ.

Ознайомитись з переліком спеціальностей Словацького технічного університету можна за посиланнями:
– студентам – Магістерські програми;
– аспірантам – Програми PhD

Конкурсанти повинні відповідати наступним вимогам:
– бути студентами 4 курсів бакалаврату або студентами магістратури, або аспірантами;
– мати високі показники у навчанні (тільки оцінки «дуже добре – В» та «відмінно – А» за дві останні сесії);
– володіти англійською або словацькою мовою на рівні B2.

Претендентам, які відповідають вищевказаним вимогам, подати наступні документи до Навчально-наукового центру міжнародної освіти та міжнародного співробітництва (кімната 355 або надіслати на електронну адресу degtyariova.yuliya@pdaba.edu.ua) до 12:00 15.09.2023р.:
– анкету українською мовою [завантажити doc-файл];
– CV англійською мовою
– характеристику, яка підписується куратором групи та завідувачем кафедри/ науковим керівником для аспірантів;
– мотиваційний лист англійською мовою;
– довідку деканату про середній бал успішності за всі попередні семестри та про середній бал з англійської мови;
– додаткові матеріали, які свідчать про професійну підготовку претендента (публікації, дипломи, нагороди переможця конкурсу тощо);
– копію залікової книжки з оцінками за дві останні сесії;
– Learning Agreement for Studies [завантажити docx-файл].

Конкурсний відбір буде проходити у 2 етапи:

І етап – тестування з англійської мови 21.09.2023 р. о 15:00. Тест розрахований на 75 хвилин (на платформі office365). Реєстрація на тест тільки через корпоративну адресу.

ІІ етап – співбесіда 23.09.2023 р. о 15:00 (Навчально-науковий центр міжнародної освіти та міжнародного співробітництва, кімната 355).

До ІІ етапу будуть допущені конкурсанти, які отримали не менш 78 балів за результатами мовного тестування.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Навчально-наукового центру міжнародної освіти та міжнародного співробітництва, кімната 355 або за телефоном +380 50 7481078 Юлія ДЕГТЯРЬОВА.

?>
вверх