31.12.2023

З Новим роком! Віримо! Єднаємось! Перемагаємо!

Дорогі наші колеги, студенти, друзі, партнери, будівельники, архітектори!

Найперше, напередодні  Нового року ми бажаємо усім і кожному здоров’я, плідних зусиль задля зміцнення обороноздатності країни, мужності у боротьбі із агресором, родинного тепла, благополуччя!..

Другий рік поспіль ми змушені зустрічати це щорічне свято в умовах війни, далеко від родинного кола, на посту, в окопах… Сьогодні ми хочемо висловити нашу безмежну шану мужності та згуртованості українського народу, нездоланній силі і неперевершеному в сучасній історії героїзму бійців і командирів збройних сил України. Вони не просто тримають стрій, а нищать ворога на землі, на воді, в повітрі, наближаючи усіх нас до такої омріяної Перемоги і Миру!

Так, нашому народу доводиться торувати свій шлях крізь біль, кров, втрати… Та ми не одні.  Сьогодні з нами світ, так буде і завтра, і післязавтра. Уся злість навіть такої немаленької країни, як росія, не здатна довго протистояти силі добра Європи, Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, всім понад 80 країнам антипутінської коаліції.

Тяжкі часи об’єднали націю, наш народ, незалежно від національності і віросповідання, залучили до спільної боротьби кращих синів інших народів, що зазнали горя від імперської політики путінської Росії. Наша країна волею долі опинилась на перехресті світової історії. І ми гідно долаємо це небезпечне перехрестя.

Тримаймо наш стрій, допомагаймо боронити країну, гнати ворога з нашої землі! І пам’ятаймо нашу спільну місію – відбудова і модернізація України! Адже найближчими роками ми маємо довести світу, що Україна відроджується, немов міфічний птах Фенікс, і на очах перетворюється в своєрідного європейського економічного дракона. І шлях цей має  початися в рік східного Зеленого Дракона.

Друзі, віримо у силу наших збройних сил та непоборність українського народу. Нехай наша єдність вже наступного року приведе до Перемоги, Миру і процвітання держави, кожної сім’ї, кожної особистості!

Слава Україні!️
Героям Слава!

Ректорат ПДАБА

?>
вверх