06.12.2023

З нагоди свят. ЗСУ – то мужність і звитяга, наші діти –майбутнє і відрада!

Дорогі друзі! Сьогодні наше суспільство відзначає дві надважливі дати – День збройних сил України і День Святого Миколая, який за звичаєм частує діточок смаколиками у передноворічні свята.

Піднесення і радість панували в минулі часи. В нинішній ситуації ці свята із важким присмаком полинної гіркоти. Наші незламні воїни, попри кров і жертви, героїчно боронять країну від навали російського агресора. Жахіття війни звалилися і на дитячі тендітні плечі, які змалечку пізнали лихоліття. Понад 500 загинули, понад 1150 зазнали поранення, тисячі і тисячі депортовані, у мільйонів травмована психіка…

Маємо низько вклонитися нашим ОБОРОНЦЯМ – ТИТАНАМ, які дають гідну відсіч жорстокому ворогу. Маємо все зробити, аби наші воїни ще ефективніше нищили агресора, ще швидше звільняли наші домівки від окупантів. Аби наші діти зігрілися біля вогника людської доброти, аби заблищали дитячі очі від нестримної радості…

Адже спільними зусиллями, пліч-опліч із військовими ми зможемо відстояти майбутнє нашої української громади, нашої держави. Зможемо зробити так, щоб наївна популярна дитяча кричалка – «Миколай, Миколай, не цукерок – Миру дай!» раптом спрацювала і прийшла, здобута неймовірною ціною, така дорога Перемога!

Друзі, наближаймо Перемогу і Мир! Усіляко дбаймо про наше майбутнє, про підростаюче покоління! Ми це можемо, це наш обов’язок!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ! СЛАВА ГЕРОЯМ!

Ректорат ПДАБА

Привітання в.о. ректора Українського державного університету науки і технологій
Костянтина СУХОГО

?>
вверх