03.08.2023

Вже скоро! Coming soon! Final countdown!
Шановний вступник – нещодавній школяр!

Ось і закінчується важливий етап твого життя – вступ до омріяного закладу вищої освіти. Вже 5 серпня у себе в електронному кабінеті вступника ти побачиш рекомендацію до зарахування за поданими заявами. Важлива умова від міністерства – виконати вимоги до зарахування з 5 до 8 серпня (якщо рекомендовано на бюджет), до 30 серпня (якщо на контракт). Є два варіанти це виконати: безпосередньо у приймальній комісії ПДАБА або дистанційно із використанням КЕП.
Тому ми підготувалися:
1. Якщо є змога під’їхати до академії – приймальна комісія працює 5 та 6 серпня – з 9-00 до 15-00, 7 та 8 серпня – з 9-00 до 18-00. Ми роздрукуємо твою заяву, відскануємо та допоможемо розмістити її у твоєму кабінеті вступника. Також приймемо необхідні документи (про пільги (якщо є), військово-обліковий документ) і фото (3х4, 4 штуки, кольорові). Допоможемо укласти договір на навчання у ПДАБА. Після цього чекайте на наказ про зарахування до ПДАБА – він буде 10 серпня (на бюджет).
2. Якщо немає змоги під’їхати до академії – приймальна комісія підготувала інструкцію, як скористатися Кваліфікованим електронним підписом (КЕП) для дистанційного виконання вимог до зарахування. Вона тут.
Нагадуємо, що перелік необхідних документів для зарахування тут.
Також звертаємо твою увагу, що, якщо вступник неповнолітній, то для укладання договору на навчання у ПДАБА необхідна присутність одного з батьків або законного представника.
Чекаємо у ПДАБА – працюємо для тебе!
ПЕРЕМОЖЕМО – ВІДБУДУЄМО!!!
?>
вверх