01.02.2021

Випуск магістрів 2020. Шлях у доросле життя

28 січня 2021 р. у залі засідань вченої ради ПДАБА відбулися урочисті збори випускників економічного факультету ПДАБА – магістрів випуску 2020-го. Вчорашні студенти, а нині випускники, отримали магістерські дипломи, почесні грамоти за успіхи у навчанні, квіти та чимало теплих слів від керівництва академії та факультету, викладачів економічного факультету, рідних та батьків. А ще –  подарунки від постійного партнера економічного факультету, газети «Все про бухгалтерський облік» та сертифікати дійсних членів Асоціації випускників економічного факультету.

В привітальному слові до випускників від імені ректорату, проректор з науково-педагогічної, наукової роботи та розвитку ПДАБА  Віктор Петренко нагадав про вагомий внесок економічного факультету у спільні здобутки колективу Придніпровської державної академії будівництва та архітектури протягом славної 90-річної історії. Незважаючи на складність сучасних економічних умов в країні та світі, колектив факультету ставить перед собою амбітні цілі  та досягає їх. Прекрасні викладачі кожного дня наполегливо сіють розумне, добре та вічне у душі та серця молодих людей, вчать оптимізму та професіоналізму. Адже ще у студенські роки в процесі навчання студенти поєднують теорію з практикою, засвоюють нові знання, стають справжніми фахівцями своєї справи.

Декан економічного факультету Павло Фісуненко, звертаючись до магістрів-випускників відзначив: «Історія факультету та академії – це історія й ваших успіхів та досягнень, це невід’ємна частина факультетського життя, тому що витоки і джерела вашої професійності формувалися й міцніли в нашому академічному просторі». Він нагадав усім присутнім про  випускників попередніх років, серед яких доктори і кандидати наук, директори міжнародних корпорацій та інвестиційних фондів, провідні спеціалісти бізнесових та виробничих структур не тільки України, але й ближнього та далекого зарубіжжя.Знаменно й те, що колишні випускники вже приводять навчатися на економічний факультет своїх дітей. Це яскравий приклад його успішності та перспективності. 

Заступник декана економічного факультету Валентина Бабенко нагадала присутнім, що з 2017 р. – ювілейного для економічного факультету року, керівництво факультету робить конкретні кроки для створення Асоціації випускників економічного факультету, як відділення у складі Асоціації випускників ПДАБА.  Основна мета Асоціації випускників економічного факультету, збір інформації про наших вихованців, їх успіхи й досягнення, які збагатили досвід економічної наукової практики, просунули економічну освіту будівельної галузі. «Ми хочемо не втрачати з вами зв’язок,  здружити всіх випускників економічного факультету, мати подальші спільні проекти з нашими випускниками.» Про це випукникам нагадуватимуть вручені Сертифікати членів асоціації випускників економічного факультету ПДАБА.

Зі святом вас, дорогі наші випускники, з початком вашого нового, і тепер вже зовсім дорослого життя! Ми пишаємось вами і бажаємо успіхів, творчих доробків, натхнення і наснаги в усьому! Скільки б років не минуло, скільки б бурхливих подій не наповнило ваше життя з того часу, коли ви отримали диплом про вищу освіту, ми завжди будемо чекати вас у стінах нашої рідної академії.

 

Наша довідка: з питань вступу до Асоціації випускників академії та участі у створенні Музею архітектури і будівництва Придніпров’я звертатися до Марини Бордун –                  тел.+380501028403                                                                                                                   Рахунок для благодійних внесків: 

Державний вищий навчальний заклад «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»

49600, м.Дніпро,вул.Чернишевського, 24а

І.к. 02070772

р/рUA768201720313241003301001325 в Державній казначейській службі України, м. Київ, МФО 820172

ІПН020707704639, витяг №1804634500043 з реєстру платників ПДВ

?>
вверх