21.12.2022

Викладаємо та надихаємо: підсумки року

У кінці року є традиція підбивати підсумки календарного року та планувати майбутній рік. Ми також хочемо поділитися нашими здобутками, челенджами та ідеями. Як і всі викладачі нашої Академії, кафедра іноземних мов розпочала цей календарний рік онлайн в умовах обмежень через Covid. Нам було вже звично працювати онлайн, бо кожен вже має свої наробки з дистанційного викладання.

Та свавільний напад російських військ 24 лютого 2022 року звів нанівець багато планів, вирвав як викладачів так і студентів з мирного життя. Як і всі, ми працювали в умовах тривоги, виснаженності, але з упевненістю, що ми не можемо залишити наше студентство без підтримки та патріотичного настрою. Ми дуже раді, що всупереч складним  обставинам, нашу Академію обирає молодь для набуття знань та професії. Звичайно, зараз всім складно і вчитися, і викладати,  коли ми маємо постійні повідомлення про загрозу повітряних атак та відключення електропостачання. Але ми є українці, і ми долаємо всі перешкоди. Викладачі кафедри проводять заняття так, щоб зробити вивчення іноземних мов максимально цікавим та результативним. Це – використання різних навчальних платформ, сайтів та додатків – Jambord, Padlet, TedTalks, www.liveworksheets. Бо головна мета – підтримувати, мотивувати та надихати студентів академії, а також підкреслювати необхідність та важливість освіти під час війни. І студенти яскраво і вмотивовано демонструють свій зворотній зв’язок.

В кінці семестру кафедра завжди підводить підсумки і нам цікаві думки наших студентів щодо наших освітніх програм, що було складно, що легко, бо ми хочемо бути цікавими для студентів, нам важлива їх думка. Минулого тижня студентам першого курсу було запропоновано опитування, в якому містились питання – Які труднощі були у вас в цьому семестрі? Які теми були складні/легкі? Які інтерактивні додатки були використані? Настільки стресовим було навчання? Чи задоволенні результатом свого прогресу? та інші. Викладачі кафедри опитали студентів про їх плани, мрії на майбутній рік, побажали їм сил, наснаги на мотивації.

Дуже творчо підвели підсумки року студенти групи ГІЗ-22, ЕКО-22, ПЦБ-22-2, КМіДМ-22

Наприкінці 2022 року ми всім бажаємо віри – віри в себе, в вищі сили, віри в справедливість та перемогу!

?>
вверх