30.06.2023

Вступ – 2023: нехай щастить!

ВЖЕ ЗАВТРА, Приймальна комісія ПДАБА відчиняє двері – 1 липня починається реєстрація особистих електронних кабінетів вступників на вебсайті за адресою: https://vstup.edbo.gov.ua/

Особисті електронні кабінети працюватимуть до 30 листопада.

СЬОГОДНІ технічні служби Приймальної комісії ПДАБА готуються до відповідального етапу вступної кампанії нинішнього року. Все про вступ до ПДАБА, перспективи навчання, потрібні контакти абітурієнт знайде за цим посиланням: https://pgasa.dp.ua/selection-committee/?

НАПЕРЕДОДНІ  в ПДАБА відбулась розширена нарада з усіма працівниками, залученими до вступної кампаніїї 2023 року. В.о. ректора Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ побажав злагодженої роботи Приймальної комісії і успішної вступної кампанії. Проректор з навчально-виховної роботи Галина ЄВСЄЄВА підкреслила необхідність особливо уважно підходити до запитів абітурієнтів, оскільки воєнні дії на території України викликали чимало проблем і змін у звичних правилах прийому на  навчання молодих людей.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Павло ФІСУНЕНКО розповів про Правила прийому 2023 року, представив своїх заступників, проінструктував співробітників щодо ведення особових справ абітурієнтів, практичної допомоги під час реєстрації особистих електронних кабінетів, презентації спеціальностей та переваг навчання в ПДАБА.

НАША ДОВІДКА. Під час реєстрації особистого електронного кабінету вступник зазначає такі дані:
– серію та номер документа (одного з документів) про раніше здобуту освіту (основу вступу);
– номер, PIN-код та рік отримання сертифіката НМТ/сертифіката ЗНО/екзаменаційного листка, що був одержаний під час реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ;
– тип та номер (серію та номер) документа, що посвідчує особу, або реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) (у разі відсутності сертифікатів ЗНО/сертифіката НМТ/екзаменаційного листка ЄВІ/ЄФВВ).

Якщо вступник має пільги, він повинен надати документи, що підтверджують право на спеціальні умови вступу.

Зауважимо, що у 2023 році збережено усі пільги та пільгові категорії, передбачені законами, зокрема, для жителів тимчасово окупованих територій.

Вступники, які зареєстровані та перебувають на ТОТ, зможуть проходити усі процедури вступної кампанії дистанційно.

?>
вверх