02.11.2020

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Мова і право»

29 жовтня 2020 року відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «МОВА І ПРАВО» на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Викладачі кафедри УДІД ПДАБА Євсєєва Галина Петрівна, Баранник Олена Юріївна та Ткач Оксана Володимирівна взяли участь у цьому семінарі. Семінар «МОВА І ПРАВО» відбувався у форматі онлайн. Організатором онлайн-семінару стала кафедра українознавства та іноземних мов Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Семінар був присвячений найактуальнішим питанням сьогодення: правовим особливостям мови в українській державі, питанням імплементації Закону України «Про функціонування української мови як державної», співвіднесеності мови та національної безпеки.

Захід розпочався із привітань з днем народження доктора філологічних наук, професора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Анатолія Михайловича Поповського, з яким Академія успішно співпрацює. А. М. Поповському виповнилося 85 років. Він удостоєний визнання Міжнародного біографічного центру (Кембридж, Великобританія) за наукові праці з україністики та почесного звання Американського біографічного інституту – «Людина року».

?>
вверх