07.07.2020

ВПЕВНЕНИЙ КРОК ВПЕРЕД

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence (  ), презентував  академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020».

Цьогорічний рейтинг українських університетів розраховувався за десятьма показниками, шість з яких є міжнародними, чотири – національними. Для розрахунку рейтингових показників використовувалися лише відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних та міжнародних організацій і установ.

У рейтингу Топ-200 Україна 2020» наша академія посіла 42 місце.

Порівняно з минулими роками ми зробили впевнений крок вперед – піднялися на 13 сходинок наверх з 55 місця рейтингу у 2019 році (у 2018 році – 75 місце).

Серед закладів м. Дніпра наша академія увійшла в трійку найкращих, пропустивши поперед себе тільки НТУ «Дніпровська політехніка» та ДНУ ім. О. Гончара. Детальніше за посиланням 

У своєму поздоровленні ректор академії професор Савицький М.В. зазначив, що здобуте досягнення – це не остаточна межа для нашого колективу, та побажав плідної праці в новому навчальному році.

?>
вверх