03.03.2020

ВОРКШОП “НОВИЙ ПОГЛЯД НА ДНІПРО: БАЛКА ДОВГА”

ЗУСТРІЧ З ПРОФЕСІЙНИМ ВИКЛАДАЧЕМ ТА УРБАНІСТОМ БРУНО ТАНАНТОМ У ДНІПРІ

Бруно Танант здобув визнання гучними міжнародними проєктами, як практик абстрактного органічного дизайну. Основні принципи, на які спирається фахівець, — це геометрія та пластичність. Серед його проєктів — інноваційні погляди на міські території, парки, водні простори, галереї та зоопарки.

Окрім численних масштабних розробок у Франції, Бруно Танант є одним з авторів проєкту зоопарку в Санкт-Петербурзі. Його надихнув концепт Пангеї — суперконтиненту, що об’єднував віддалені куточки Землі мільйони років тому. https://www.archdaily.com/…/new-saint-petersburg-zoo-franco…

Працюючи з болотистим ландшафтом Фінської затоки, Бруно Танант створив органічний дизайн містичного континенту, додав до наявного природного середовища біотопи з інших континентів. Більше прикладів проєктів можна переглянути на сторінці агенції з ландшафтного проєктування TN+, засновником якого є архітектор, http://www.tnplus.fr/en/home/

Понад 30 років Бруно Танант ділиться своїми напрацюваннями з студентами Вищої школи ландшафтного дизайну у Версалі, а також у Парижі, Ґреноблі та Ліоні. Він також є державним радником із питань ландшафтного проєктування у Франції.

Уже в березні можна отримати унікальну можливість повчитися у професійного викладача й урбаніста-практика з міжнародним досвідом на події Воркшоп “Новий погляд на Дніпро: Балка Довга”

Реєстрація за посиланням:
http://eepurl.com/dKq6-g

?>
вверх