08.02.2024

Вітаємо призерку ІІІ (обласного) етапу ХХІV міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

За результатами ІІІ обласного етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, призеркою стала наша студентка 1 курсу архітектурного факультету НІЩЕНКО Єлизавета, яка посіла ІІ місце серед учасників закладів вищої освіти міста Дніпра (Наказ Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 26.01.2024р. №48/0/212-24).

Нагадаємо, Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика проводиться кожного року та має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу. Щорічно учасниками змагань стають школярі, студенти і курсанти з понад 20 країн світу.

Уже впродовж багатьох років даний конкурс лише підтверджує актуальність та цінність глибокого знання рідкої мови, особливо в сьогоденні.

Бажаємо Єлизаветі подальших успіхів у навчанні та у наступному ІV етапі конкурсу! Нехай її талант і завзятість завжди приносять великі досягнення і відкривають нові можливості!

?>
вверх