06.01.2023

Вітаємо переможців!

Щорічно вже понад 20 років в Україні проводиться Міжнародний конкурс з української мови ім. Петра Яцика. Його засновником є український меценат Петро Яцик. Конкурс ініційовано Указом Президента України з метою популяризації української мови серед молоді. Його організаторами є МОН України, Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів» і Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти». Кількість учасників конкурсу з української мови ім. Петра Яцика за останні роки сягнула 5 мільйонів з-понад 20 країн світу.

Цього річ переможцями ІІІ (обласного) етапу XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика стали здобувачі освіти нашої академії Еріка ПРОКОП’ЄВА, студентка архітектурного факультету, групи АРХ-22-4п і Артем ВАРАКУТА, студент будівельного факультету, групи ПЦБ-21-4п, які посіли 2 та 3 місце відповідно.

Вітаємо переможців та їх наставників. Бажаємо насамперед миру і спокою у ваших домівках, надалі нових звершень та досягнень, наснаги та натхнення і подальших перемог!

?>
вверх