30.01.2023

Вітання з ювілеєм!

Колектив економічного факультету щиро вітає з ювілеєм докторку економічних наук, професорку, завідувачку кафедри МЕтаПУА Орловську Юлію Валеріївну!

Життєвий шлях Юлії Орловської тісно пов’язаний з Придніпровською академією будівництва та архітектури з моменту вступу до Академії, як студентки, випускниці ПДАБА, до захисту кандидатської та докторської дисертацій, призначення на посаду завідувачки кафедри МЕ, пізніше кафедри МЕтаПУА, яку вона успішно очолює  до сьогодні.

Протягом багатьох років Юлія Валеріївна докладає весь свій великий досвід науково-педагогічної та викладацької діяльності до виховання студентської молоді та розвитку національної економіки України. Вона має значний науковий доробок: є авторкою більш ніж 200 науково-педагогічних праць: 22 монографій та 6 навчальних посібників, більш ніж 150 наукових статей, має публікації в журналах, що індексуються в міжнародних наукометричних базах Scopus та Web-of-Science. Юлія Валеріївна є прикладом для наслідування для молодого покоління студентів, аспірантів та молодих науковців, підготувала 10 кандидатів наук та доктора філософії (PhD), активно впроваджує новітні освітні педагогічні технології.

Шановна, Юліє Валеріївно, колектив економічного факультету бажає Вам радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів! Бажаємо нових думок, цікавих кар’єрних проектів, творчих ідей і відкриттів! Бажаємо якнайскорішої Перемоги та миру в України, довгої плідної праці на благо рідної Академії та економічного факультету!

?>
вверх