23.10.2021

Вітання з нагородою!

Цьогоріч Відзнака імені Івана Багряного , яку започаткували Всеукраїнський щомісячник «Бористен» та Фундація Багряного (США), відзначає шість років з дня заснування. І мені приємно, що за цей час її володарями стали справді гідні й талановиті українські патріоти, які не на словах, а на ділі сповідують гасло багрянівців «За українську Україну».

Через пандемію нагородження лавреатів 2021 року проходило , можна сказати, індивідуально. Отож сьогодні мав задоволення і честь передати Відзнаку ректору Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Миколі Савицькому.

Його діяльність на цій посаді, як і довгі роки роботи у виші, спрямована не лише на нові наукові розробки, сучасну підготовку інтерактивних спеціалістів будівельної галузі, а й покликана виховати справжніх громадян України. А ще під час імпровізованої імпрези-нагородження було приємно запізнатися з командою ректора Савицького. Це інтелігентні освічені люди, об’єднані спільною метою та ідеалами. З роси та води таким достойникам!

Фідель Сухоніс,

голова Дніпропетровської обласної організації Національної спілки

письменників України,

журналіст

?>
вверх