06.12.2022

Вітання ректора. ЗСУ – наш щит і меч!

Нинішній День Збройних сил України наші воїни відзначають в умовах жорстокої, загарбницької, повномасштабної війни росії проти нашої держави, народу. Міняються пропагандистські штампи, але мета ворога прозора-поневолити народ, знищити Україну, як державу.

Про мужність, героїзм, самопожертву і професіоналізм наших воїнів зайве говорити. Друга армія світу отримала по зубах під Києвом, Харковом, та під натиском збройних сил України перейшла до жестів «доброї волі» під Ізюмом, в Херсоні, на Донбасі…

Так, весь демократичний світ, прості українці та люди з усього світу підтримують наших воїнів – надають і купують амуніцію, ліки, зброю. Та наймогутніша зброя наших воїнів – любов до рідної землі. Вона об’єднує усіх нас як ніколи, живить силами перемагати будь-що.

Від власного безсилля ворог вдається до терору на тимчасово окупованих територіях, до масованих ракетних атак на громадські та інфраструктурні об’єкти, до ядерних погроз. Марно! Ми вистоїмо і здобудемо ПЕРЕМОГУ!

Бо у нас потужна армія, здатна захистити свій народ і країну на суші, на морі і в повітрі. Бо у нас надійний тил, здатний підтримати своїх захисників – і задонатеними дронами, і власною донорською кров’ю, і…зігріти своєю турботою. Ось і вчора наші студенти-будівельники долучилися до збору теплих речей для воїнів в раках флеш-мобу «Зігрій воїна!».

Щирі вітання, усім, хто в рядах Збройних сил України захищає Україну, кожного з нас, даючи упевненість в Перемозі! Ми пишаємось нашими випускниками, студентами, викладачами, які на фронті наближають цей день!

Ми безмежно вдячні Вам, наші дорогі, вольові, мужні, відважні, героїчні українські воїни! Ви щит і меч держави!

Ми схиляємо голову в пам’ять про тих, хто загинув у цій війні, яка триває із 2014-го року.

Наш обов’язок пам’ятати жертви і робити все, аби подібне не повторилося в майбутньому. І найперше – дбати про обороноздатність країни!

Слава Україні! Слава героїчним Збройним силам України!

 

Микола САВИЦЬКИЙ

ректор ПДАБА. полковник запасу

?>
вверх