30.01.2019

Випуск магістрів 2018

17 січня 2019 року відбулися урочисті збори економічного факультету,  які були присвячені випуску магістрів 2018 року.

Проректор академії з наукової роботи, доктор технічних наук, професор Данішевський Владислав Валентинович, декан економічного факультету доцент Фісуненко Павло Анатолійович та заступник декана доцент Грабовський Ігор Сергійович вручали дипломи, іменні сертифікати та почесні грамоти випускикам економічного факультету.

Зліва направо : заступник декана доц. Бабенко В.А., заступник декана доц. Грабовський І. С., проректор академії з наукової роботи, проф. Данішевський В.В., декан економічного факультету доц. Фісуненко П.А.

Економічний факультет у порівнянні з іншими факультетами академії має ще досить молодий вік – лише двадцять шість років, – але вже має свою славну історію. Колектив факультету невпинно йде вперед, ставить перед собою цілі і досягає їх. Незважаючи на складність сучасних економічних умов в країні колектив факультету робить все можливе і неможливе, щоб не просто вижити, а й жити, не втрачаючи міцних оптимістичних позицій.

Починаючи з 2017 р. – ювілейного року для нашого факультету, ми вирішили збирати інформацію про наших вихованців, їх успіхи й досягнення та заснували Асоціацію випускників економічного факультету, основна мета якої збагатити досвід економічної наукової практики, здружити всіх випускників економічного факультету, просунути економічну освіту будівельної галузі до широких висот загальнодержавного простору України!

Наші прекрасні викладачі, які кожного дня невпинно і наполегливо сіють розумне, добре та вічне у душі та серця молодого покоління.

Викладачі кафедри Обліку, економіки і управління персоналом підприємства. Зліва направо к.е.н, доц. Спірідонова К.С., к.е.н, доц. Коваленко- Марченкова Є.В., к.е.н, доц. Загорельська Т.Ю.

Викладач кафедри Міжнародної економіки к.е.н., доц. Чала В.С.

 Але головною дійовою особою нашого факультету та академії був і залишається студент. Студенти справді головні герої нашого вишу. Без перебільшення можна сказати, що студенти-економісти одні з найкращих. Це молодь , яка вже сьогодні поєднує теорію з практикою, яка прагне оволодіти новим та стати справжніми фахівцями своєї справи.

На урочистому заході також були присутні і магістри – заочної форми навчання, які закінчили нашу академію та отримують дипломи з відзнакою.

Безперечно, сьогодні економічний факультет пишається як своїми науковими досягненнями, так і своїми випускниками!

Скільки б років не минуло, скільки б бурхливих подій не наповнило ваше життя з того часу, коли ви отримали диплом про вищу освіту, у стінах академії ми завжди будемо чекати вас у стінах нашої академії, на рідному економічному факультеті.

 

?>
вверх