23.12.2019

Відвідали пожежну частину №19

5 грудня 2019 р. викладачі кафедри «Безпека життєдіяльності» разом зі студентами третього та четвертого курсів відвідали Пожежну частину №19 (м. Дніпро, вул. Панікахи, 23) з метою удосконалити теоретичні знання та здобути практичні навички.

У результаті відвідування пожежної частини студенти ознайомились з протипожежною технікою та протипожежним обладнанням і пристроями.

У рамках зустрічі відбувся брифінг з участю викладача навчального пункту аварійно-рятувального загону Чижов О.М. та начальника навчального пункту аварійно-рятувального загону Корінний С.С., де молоді розповіли багато цікавої інформації стосовно роботи протипожежного обладнання, машин та екіпажу. Також студентам та викладачам дозволили самостійно покористуватися деяким обладнанням та показали полігон для тренувань рятувальників.

Проведена зустріч сприяла поглибленню знань та забезпечила юних фахівців позитивними емоціями й незвичайними враженнями.

Студенти Придніпровської державної академії будівництва та архітектури висловлюють велику вдячність за знання, які здобули під час екскурсії до Пожежної частини № 19.

?>
вверх