07.11.2019

Відкритий архітектурний конкурс

Оголошено відкритий архітектурний конкурс проектів на кращу проектну пропозицію щодо енергоактивних рішень в індивідуальному домобудівництві (м. Дніпро)

«Енерго-інноваційний хаб – платформа для підготовки кваліфікованих фахівців для сфери енергоефективності» в рамках компоненту «Професійної кваліфікації» проекту «Реформи в сфері енергоефективності в Україні», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), на базі Державного вищого навчального закладу «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», за підтримкою партнерів: ГО «Школа енергоефективності»,  Energy Glass Technology, ТОВ «Європа-Дніпро»  офіційний представник концерну Porcelanosa Grupo в Україні оголошують відкритий архітектурний конкурс проектів серед студентів архітекторів на кращу проектну пропозицію щодо енергоактивних рішень в індивідуальному домобудівництві (м. Дніпро) у двох номінаціях:

 

Номінація І:              Проектування енергоактивного індивідуального житлового будинка загальною площею до 120 м2, або дуплекс (житловий будинок на двох володарів) загальною площею до 300 м2 «Енергія +».

Номінація ІІ: Проектування інтер’єрів енергоактивного індивідуального житлового будинка загальною площею до 300 м2 «Енергія +».

 

Термін проведення конкурсу:
Оголошення конкурсу – 8 листопада 2019 року о 12,30 в ауд. 202 ПДАБА
Подача заявок на участь в конкурсі – 11 листопада – 15 листопада 2019 року
Початок конкурсного проектування першого туру – 18 листопада 2019 року
Останній термін подачі конкурсних проектів – 1 грудня 2019 року
Виставка конкурсних проектів 2-10 грудня 2019 року
Громадське обговорення конкурсних пропозицій – грудень 2019 року
Засідання журі конкурсу 11 грудня 2019 року
Оголошення результатів першого туру конкурсу 12-13 грудня 2019 року
Другий тур конкурсу – грудень 2019 року, січень 2020 року

Остаточне підведення підсумків – березень 2020 року

Замовник конкурсу: Енерго-інноваційний хаб  на базі Державного вищого навчального закладу «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», ГО «Школа енергоефективності»,  Energy Glass Technology, ТОВ «Європа-Дніпро»  офіційний представник концерну Porcelanosa Grupo в Україні.
Організатор конкурсу: Енерго-інноваційний хаб  на базі Державного вищого навчального закладу «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» м. Дніпро, Україна.

 

Конкурс проводиться за підтримки Дніпровської філії Національної спілки архітекторів України.

Тема конкурсу: Енергоактивний індивідуальний житловий будинок загальною площею до 300 м2 «Енергія +».

Конкурс включає дві номінації:
Номінація І: «Проектування енергоактивного індивідуального житлового будинка загальною площею до 120 м2, або дуплекс (житловий будинок на двох володарів) загальною площею до 300 м2 «Енергія +».
Номінація ІІ: «Проектування інтер’єрів енергоактивного індивідуального житлового будинка загальною площею до 300 м2 «Енергія +».
Конкурс проводиться в два тури, за результатами яких  визначаються переможці.

?>
вверх