25.02.2023

Відкрита лекція з дисципліни «Інженерна підготовка території (Основи геодезії)» к.т.н., доцента кафедри АДГЗ Ландо Є.О.

21.02.2023 р. на кафедрі автомобільних доріг, геодезії та землеустрою к.т.н., доцентом Ландо Євгеном Олександровичем була проведена відкрита лекція з дисципліни Інженерна підготовка території (Основи геодезії) на тему: «Орієнтування на місцевості».

Дисципліна «Інженерна підготовка території (Основи геодезії)» є частиною циклу нормативних дисциплін професійної підготовки студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр». Основи геодезії є важливою складовою знань фахівця за даною спеціальністю.

На відкритій лекції були присутні викладачі кафедри АДГЗ: к.т.н., доцент Ландо Є.О., к.т.н., доцент Балашова Ю.Б., асист. Кочан С.М., асист. Андреева І.Г, інші зацікавлені викладачі академії та представники  лабораторії моніторингу якості освіти та планування навчально-методичної роботи. В загалі на лекції було присутні 42 особи

Викладачі кафедри які проводили свої заняття за розкладом змогли ознайомитись з відеоматеріалами відкритої лекції, які зберігаються на  спільному диску.,

24.02.2023 р. після обговорення відкритої лекції на засіданні кафедри АДГЗ прийшли до позитивного висновку, що Ландо Євген Олександрович  засвоїв лекторське навантаження, показав сучасний підхід до проведення лекції із залученням до активної роботи студентів груп АРХ-22-4п, АРХ-22-5п, лекція проведена на відповідному рівні володіння української мови,  гарно підготовлена презентація, цікавий та корисний матеріал, який буде в нагоду для здійснення майбутньої практичної діяльності студентами архітекторами.

Доц. Ландо Є.О, продемонстрував високий рівень навчально-методичного викладення матеріалу, вільно володів інформацією. Тема лекції викладачем повністю розкрита. Викладення лекції супроводжувалося наочною демонстрацією з використанням дистанційних технологій, була проведена демонстрація матеріалів, які ілюструють основні принципи орієнтування на місцевості.

Відгуки викладачів свідчать про відмінний організаційно-методичний та професійний рівень читання лекції з застосуванням активних методів навчання у вигляді мультимедійного обладнання та презентації матеріалів лекції.

?>
вверх