11.04.2023

Відкрита лекція Олександра Харлана «Становлення і розвиток комплексу споруд ПДАБА: від міської площі до закладу освіти» із циклу “НЕЗЛАМНІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ: ІСТОРІЯ ТА СЬОГОДЕННЯ”.

Лектор декан Архітектурного факультету академії, кандидат архітектури, член бюро Українського комітету ІКОМОС Олександр ХАРЛАН розкрив невідомі історико-архітектурні сторінки розбудови вишу.

Про Придніпровську державну академію будівництва та архітектури написано значну кількість праць, існують дослідження її історії і окремих учасників процесу її виникнення і розвитку. Проте планувальна структура кварталу нашої академії залишається відомою не значній кількості фахівців і залишається мало дослідженою через не значну кількість відомого архівного матеріалу.

Результатам попередніх розвідок з теми виникнення та існування комплексу споруд в міському кварталі академії і присвячено дану лекцію.

Нині це вищий навчальний заклад, а що ж тут було раніше?

На це питання ви можете знайти відповіді переглянувши лекцію! Ви можете дізнатись про історію розбудови знаного у країні вишу можете на нашому youtube-каналі за посиланням https://youtu.be/o1-bWHTuepg

Підписуйтесь на наш канал, аби вчасно отримувати важливу інформацію.

?>
вверх