03.10.2022

ЗВЕРНЕННЯ декана будівельного факультету ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», до студентів ПЕРШОКУРСНИКІВ

Шановні першокурсники, студенти, викладачі, співробітники академії та батьки студентів. Від імені науково-педагогічного колективу, співробітників та студентів будівельного факультету щиро вітаю нове поповнення студентів першого курсу з приєднанням до нашої дружньої академічної родини!

Професорсько-викладацький склад будівельного факультету вже понад дев’ять десятирічь передає молодому поколінню найдорожчий скарб – знання. Десятки тисяч наших випускників вже знайшли свою життєву дорогу. Наша академія щороку поповнюється новими здобувачами знань. Вища освіта завжди була, є і буде основною функцією нашої держави, найважливішою цінністю кожної людини. І саме освіта, як невід’ємна складова існування суспільства, об’єднує всі його покоління.

Свої слова вітання я адресую, в першу чергу, до першокурсників.

Ви вступили до одного з кращих вищих технічних навчальних закладів України. Наша академія займає перше місце в країні серед вишів будівельного напряму за рейтинговою оцінкою з наукової діяльності. Я, глибоко переконана, що ваш вибір принесе вам успіх у житті та професійній кар’єрі, адже попит на висококваліфікованих інженерів-будівельників у суспільстві стрімко зростає.

На жаль, у цьому році через війну початок вашого навчального року має свої особливості. Але я впевнена, що цей виклик ми успішно подолаємо разом і повернемося до повноцінного навчання і цікавого академічного життя. Працівники деканату та викладачі факультету зроблять все можливе, щоб передати вам знання та допомогти у скрутну хвилину. Дружня академічна родина завжди буде поруч із вами. І ви жодного разу не пошкодуєте про свій вибір.

Бажаю вам повною мірою скористатися можливостями, які дає академія і здобути високоякісну освіту. Хай буде у вас багато перемог – творчих і наукових. Бажаю знайти своє місце в житті. Саме на вас, на наших майбутніх випускників, покладена велика відповідальність за майбутнє нашої держави. Тож, закликаю вас бути відданими патріотами академії та нашої країни, бути соціально відповідальними, відповідальними у навчанні та у особистому житті. Бо саме ви є ті, хто буде будувати нову Україну після нашої Перемоги!

С самого початку війни освітній процес в нашій академії відбувається під гаслами: «Переможемо! – Відбудуємо!», «Непереможні, бо освічені», адже українці – це високоінтелектуальна нація зі своєю самобутньою історією, культурою та самоідентифікацією.

Із почуттям глибокої вдячності до збройних сил України та до усіх тих, хто тримає наше небо і робить можливим навчання, оголошую усіх першокурсників будівельного факультету 2022 року вступу офіційно СТУДЕНТАМИ!

Тримаємо стрій!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Декан Тетяна НІКІФОРОВА

?>
вверх