03.02.2022

Велике дякую – від магістрів!

Близько 64 000 тисяч фахівців поповнили будівельну галузь за понад 90-років існування Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Днями ще 400 магістрів залишили стіни рідної Альма-матер, яка вчила і виховувала їх усі  роки навчання. А вже наступного дня, 29 січня до ПДАБА прийшли на черговий День відкритих дверей майбутні студенти. Аби познайомитись із можливостями навчання, спеціальностями і майбутніми наставниками.
Та сьогодні – про свято, яке зібрало гуртом випускників та викладачів. Урочистості почалися із чудової музики у виконанні духового оркестру коледжу Дніпровської академії музики імені М. Глінки. Гарячими оплесками зустрічав зал кожну нову композицію із відомих фільмів про Індіана Джонс, «Як приборкати Дракона»… І це надало моменту особливого душевного настрою.
Щирі вітання від ректора, доктора технічних наук, професора Миколи Савицького. Теж випускника академії. Настанови від проректора з науки Владислава Данішевського – ще одного випускника академії.
Дипломи і грамоти за відмінне навчання, досягнення в науці і навіть отримані патенти – тим, хто проявив свої кращі якості. Традиційне фотографування із викладачами. Злива теплих слів на адресу наставників.
«Велике дякую – від магістрів», – багато разів лунало у залі. І це ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ –можна сприймати, як найвищу оцінку в умовній заліковій книжці професорсько-викладацького складу академії.
На завершення свята групі випускників і працівників академії було вручено посвідчення члена громадської організації «Асоціація випускників і друзів ПДАБА». Посвідчення за номером один отримав ректор Микола Савицький, ініціативою та зусиллями якого народжувалась Асоціація.
?>
вверх