30.05.2023

Вебінар «Використання у навчальній діяльності НП GIZ для майстрів та викладачів ЗП(ПТ)О»

3 травня 2023 Аспіранти кафедри БЖД прийняли участь у вебінарі Енерго-Інноваційного Хабу м. Дніпро який було організовано ПДАБА  у  партнерстві з Громадською організацією «Школа  енергоефективності» Тема вебінару:  «Використання у навчальній діяльності НП GIZ для майстрів та викладачів ЗП(ПТ)О». З доповіддю виступила аспірантка кафедри Валерія Журбенко.

Вебінар відбувся за підтримки проєкту «Просування  енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з  енергоефективності в Україні» (FEER), що реалізується  в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду  Німеччини.

Метою заходу була промоція навчальних курсів GIZ;  розширення партнерства між ЕнІнХабами та ЗП(ПТ)О.

З вiтальним словом виступили представники партнерiв:  Ірина Юр’єва (GIZ), Олена Шевченко (ГО «Школа енергоефективності»), Людмила Корнута та Євгенія Шелест (ГО «Прогресильні»).

Під час вебінару обговорили Діяльність Енерго-Інноваційних Хабів. З доповідями виступили представники ЕнІнХабів м. Дніпро, м. Харкова та м. Чернівці. З доповіддю «Інструментальні методики оцінки візуальних параметрів робочих приміщень» виступила аспірантка другого року навчання кафедри безпеки життєдіяльності Журбенко В.М.

Переглянути запис вебінару можна за посиланням https://youtu.be/e9qNC6bYlP0

?>
вверх