05.05.2023

Вебінар Енерго-Інноваційного Хабу

3 травня Енерго-Інноваційний Хаб м. Дніпро у партнерстві з Громадською організацією «Школа енергоефективності» організував вебінар на тему «Використання у навчальній діяльності НП GIZ для майстрів та викладачів ЗП(ПТ)О».

Вебінар відбувся за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» (FEER), що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Метою заходу була промоція навчальних курсів GIZ; розширення партнерства між ЕнІнХабами та ЗП(ПТ)О.

З вiтальним словом виступили представники партнерiв: Ірина Юр’єва (GIZ) , Олена Шевченко (ГО «Школа енергоефективності»), Людмила Корнута та Євгенія Шелест (ГО «Прогресильні»).

Під час вебінару обговорили Діяльність Енерго-Інноваційних Хабів. З доповідями виступили представники ЕнІнХабів м. Дніпро, м. Харкова та м. Чернівці.

Також була представлена співпраця Енерго-Інноваційних Хабів із закладами професійної (професійно-технічної) освіти (ЗП(ПТ)О). Виступили представники Державного професійно-технічного навчального закладу «Дніпровський регіональний центр професійно-технічної освіти», «Дніпровського центру професійно-технічної освіти», Президент Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти (експерт ГО “Міжнародна фундація розвитку”).

«Нові форми і методи формування енергоефективних компетентностей педагогічних працівників закладів професійної освіти» представила Катерина Мірошниченко, заступник директора Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Цікаву доповідь «Тепловізійна діагностика за допомогою БПЛА: навчання керуванню дроном та використання термографії для визначення енергоефективності будівель і споруд» представлено Михайло Кузьменко, к.т.н., заступник директора Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та доповідь «Використання та удосконалення БПЛА для обстеження об’єктів» представив Сергій Шатов, д.т.н., професор кафедри будівельних та дорожніх машин, ПДАБА.

Переглянути запис вебінару можна на нашому YouTube каналі за
посиланням https://youtu.be/e9qNC6bYlP0.

?>
вверх