30.01.2020

ВЧЕНА РАДА ВИРІШИЛА…

Під головуванням М. В. Савицького, ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, відбулося чергове засідання Вченої ради, постійно діючого представницького органу вишу.

Розглянуто велику низку питань, які стосуються різних сфер діяльності академії. Зокрема, до складу Вченої ради  введено  представницю Студентської ради  Дар’ю Стовбу.

Шляхом таємного голосування Вчена рада визначилась із переможцями конкурсу на вакантні посади доцента кафедри архітектурного проектування та містобудування і професора кафедри будівельної механіки та опору матеріалів. Вакантні посади займуть ,відповідно, Т. А. Цимбалова та С. О. Слободянюк.

Вчена рада проголосувала за присвоєння вченого звання доцента по кафедрі технології будівельного виробництва О. А. Капшук, а по кафедрі фінансів, обліку та маркетингу О. В. Оскомі. .

Із доповіддю про план роботи на друге півріччя 2019-2020 навчального року виступив Голова вченої ради, ректор академії  М. В. Савицький.

В ході засідання були затверджені Положення про кафедри: опалення, вентиляції та якості повітряного середовища; фінансів, обліку та маркетингу; водопостачання, водовідведення і гідравліки; українознавства, документознавства та інформаційної діяльності Навчально-наукового інституту освітніх технологій. А ще – Положення про ректорат, наукові школи, про запобігання та виявлення академічного плагіату, про студентські гуртожитки.

Затверджено внутрішній стандарт НП-01-20 «Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників». Нову, відповідну сучасності, назву визначено для  кафедри «Прикладна математика та інформаційні технології» – кафедра «Комп’ютерні науки, інформаційні технології та прикладна математика».

Вчена рада визнала за необхідне створити методичний кабінет з гуманітарної підготовки та інформаційних технологій в освіті, розглянула  підсумки виконання плану підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу академії у 2019 році, підсумки зимової сесії та дипломування магістрів,  питання про іменні стипендії та ряд інших важливих аспектів життя академії.

?>
вверх