27.05.2024

Вчена Рада працює

22 травня відбулося чергове засідання Вченої ради ПДАБА під керівництвом голови ради Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО. Розпочалося воно, за сталою традицією, з урочистого вручення нагород, грамот та атестатів. Заслужені відзнаки за наукові здобутки, перемоги у конкурсах, конференціях і спортивних змаганнях цього разу отримали:
– атестати доцента Олександр ТРЕГУБ і Світлана МОРОЗОВА;
– дипломи за кращі доповіді учасники науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених;
– завідувач кафедри Артем СОПІЛЬНЯК представив переможців студентського конкурсу “ПДАБА ВІМ 2024”;
– завідувачка кафедри Олеся БАРАННИК представила нагороджених студентів та викладачів академії — учасників Всеукраїнського культурно-туристичного хакатону «Заміксуй туризм у Звягелі»;
– завідувач кафедри Володимир ШИЯН представив студенток — призерів 19-ї літньої універсіаді України з бадмінтону.

Таємним голосуванням, на посади професорів і доцентів обрано 107 науково-педагогічних працівників.

Вчена рада розглянула наступні питання:
– Про план заходів адміністративно-господарської частини на літній період 2024 року. Доповідач – помічник проректора з господарчої роботи Максим БАБЕНКО.
– Про стан підготовки до літніх навчальних та виробничих практик. Доповідач – заступник начальника відділу кар’єри, працевлаштування та співпраці зі стейкхолдерами Ганна ПОЛЗІКОВА.
– Про рекомендацію до друку наочного посібника «Кулуарами академії або гід по використаним природним та штучним матеріалам», автори: Володимир СЄДІН, Василь УЛЬЯНОВ, Оксана ГРАБОВЕЦЬ. Доповідач – професор В’ячеслав КОВАЛЬОВ.

Голова Вченої ради Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ подякував присутнім за плідну роботу, за важливі новації у науковому пошуку, за виховання найкращих людських і професійних якостей студентів.

?>
вверх