12.07.2024

Вчена Рада: підсумки та плани

Четвертого липня, під головуванням професора Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО відбулося останнє у 2023-2024 навчальному році засідання Вченої ради. Вчена рада розглянула ряд питань, що стосувалися підсумків освітньої діяльності.

Декани факультетів і заступник керівника навчального відділу доцент Ігор ГРАБОВСЬКИЙ доповіли про результати літньої екзаменаційної сесії, підбили підсумки дипломного проектування та роботи екзаменаційних комісій у 2024 році.

Звіти про роботу факультетів та відділення заочної та дуальної освіти за 2023-2024 навчальний рік представили декани факультетів та в.о. начальника відділення заочної та дуальної освіти Анжеліка ЯКИМЕНКО.

Вчена рада обговорила та затвердила план роботи на перше півріччя наступного 2024-2025 навчального року.

На засіданні також було прийнято ряд інших важливих рішень:
– про висунення кандидатів із числа студентів для отримання іменних стипендій;
– про рекомендацію до друку статей у збірнику наукових праць «Економічний простір» №191, 2024 р.;
– про рекомендацію до друку статей у науково-практичному журналі «Український журнал будівництва та архітектури» №3, 2024 р.;
– про рекомендацію до друку навчального посібника «Системний аналіз автоматичних систем», автори д. ф-м. н., проф. Юрій БАЗИЛЕВИЧ і к. т. н., доц. Володимир ТКАЧОВ.

Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ подякував членам Вченої ради за плідну роботу у навчальному році, що завершився, побажав усім мирного неба, успішного проведення вступної кампанії, а також доброго відпочинку та відновлення сил у літній період.

?>
вверх