30.12.2022

Вчена Рада: до зустрічі у 2023-му, у новому складі

Сьогодні, 29 грудня, відбулось позачергове засідання Вченої ради  ПДАБА. Провести його не завадила повітряна атака на українські міста і , в тому числі, на Дніпро.

Вітаючи усіх, голова Вченої ради, ректор Микола САВИЦЬКИЙ подякував Збройним силам України, які боронять країну і великою ціною виборюють нашу Перемогу, дають надію на мирне життя вже невдовзі.

Вчена рада розглянула питання порядку денного.

1. Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» затверджено персональний склад делегатів конференції трудового колективу академії, яка вже на початку наступного 2023-го року має затвердити склад нової Вченої ради.

2. На засіданні, відповідно до нового Статуту академії, також затверджено кандидатури до нового складу Наглядової ради Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, які має затвердити Міністерство освіти та науки України. Запропоновано наступні кандидатури:
– Головою Наглядової ради ПДАБА пропонується затвердити Івана Івановича КУЛІЧЕНКА, колишнього міського голову Дніпра (2000-2014 р.р.), депутата Верховної ради України VIII cкликання, випускника академії;
– заступником голови – Віктора Івановича ПОПОВА, директора ПБМТ «СТРОІТЕЛЬ-П»;
– членами Наглядової ради – Володимира Івановича КОНОНОВА, директора ПАТ “Аграрно-виробниче підприємство “СОДРУЖЕСТВО”;
– Станіслава Миколайовича НІКОЛАЄНКА – ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України;
– Івана Івановича НАЗАРЕНКА – Президента Академії будівництва України, професора;
– Станіслава Вікторовича БРИНЗІНА – начальника відділу маркетингу ТОВ «UDK»;
– Віталія Анатолійовича СПІРІДОНЕНКОВА – директора ТОВ «ДНІПРО-ЗБК».

Із розглянутих питань Вчена рада прийняла одностайне рішення «за».

Це було останнє засідання Вченої ради нинішнього складу. Тож, підбиваючи підсумки, ректор Микола Савицький привітав усіх із Новим роком, побажав здоров’я, успіхів, затишку в родинах та щиро подякував за велику роботу задля перемоги, яку кожен виконує на своїх місцях, подякував за плідну працю у цьому складі Вченої ради, якій довелося у надзвичайно важкий час вирішувати складні питання.

Нехай щастить і до зустрічі у наступному 2023-му році!

?>
вверх