01.02.2024

Вчена Рада: аналіз, планування, контроль

Перше в нинішньому 2024-му році засідання Вченої ради ПДАБА відбулося днями в цілком діловій атмосфері, хоча і не без маленької урочистості.

Ще до розгляду питань порядку денного атестат доцента по кафедрі Безпека життєдіяльності Кирилу КРЕКНІНУ вручив головуючий на засіданні Вченої ради голова комісії з реорганізації ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ.

Вчена рада найперше розглянула виборну справу – таємно голосували щодо присвоєння звання доцента по кафедрі Автомобільні дороги, геодезія та землеустрій к.т.н. Володимиру ГРЯНИКУ.

На порядок денний були винесені злободенні питання життєдіяльності академії про:

– «Підсумки виконання плану підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу академії у 2023 році.»
Доповідач – завідувач лабораторії моніторингу якості освіти та планування навчально-методичної роботи Віолетта ФЕДІНА;

– «Підсумки зимової сесії та дипломування магістрів».
Доповідачі – декани факультетів та начальник навчального відділу Ігор ГРАБОВСЬКИЙ.

Ще два питання порядку денного представив  до затвердження головуючий на засіданні голова комісії з реорганізації ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСКИЙ:
– «План роботи Вченої ради на ІІ півріччя 2023-2024 н.р.»;
– «Про зміни до положення про Вчену раду ПДАБА.»Було запропоновано внести зміни до Положення про Вчену раду Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, а саме в п. 3 «Склад та структура Вченої ради». Згідно прийнятого рішення, до складу вченої ради Академії входять за посадами: керівник Академії (на період реорганізації Академії – Голова Комісії з реорганізації), заступники керівника (на період реорганізації Академії – заступник Голови Комісії з реорганізації),члени Комісії з реорганізації, керівники факультетів, учений секретар, директор бібліотеки, головний бухгалтер, керівник органів самоврядування та виборного органу первинної профспілкової організації Академії.

Детальніше – в інформаційних матеріалах.

?>
вверх