03.06.2024

V науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених – 24 квітня 2024. Секція «Архітектура і містобудування, дизайн і образотворче мистецтво»

В Придніпровській державній академії будівництва та архітектури 24 квітня 2024 року відбулася НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ І МОЛОДИХ ВЧЕНИХ.

Роботу пленарного засідання, розпочав д.т.н., професор Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ і привітав всіх учасників конференції.

В роботі секції  «Архітектура і містобудування, дизайн і образотворче мистецтво» прийняли участь студенти і викладачі архітектурного факультету, а саме: каф. архітектурного проектування та містобудування,  каф. дизайну та реконструкції архітектурного середовища, каф. основ архітектури, каф. архітектури. На конференцію було зареєстровано 10 доповідей студентів бакалаврів і магістрів архітектурного факультету: Сірик Борис Дмитрович, АРХ-22-2мн, АПМ,  Бачинський Ілля Дмитрович, АРХ-23-1мп, АПМ, Зінченко Олександр Андрійович, ДС-21, ДРАС, Капленко Дарина Дмитрівна, АРХ-23-2мн, ДРАС, Трубчанінов Дмитро Олександрович, АРХв-23, АПМ, Нігматулліна Вікторія Ігорівна, АРХ-23-2мн, АПМ, Різун Данило Дмитрович, АРХ-20-5п, ДРАС, Малевич Марія Анатоліївна, АРХ-20-4п, АПМ, Макушина Яна Андріївна, АРХ-20-5п, АПМ, Єсіпчук Анастасія Олегівна, АРХ-22-3мн, АПМ.

Тематика доповідей – актуальні питання архітектури, містобудування, дизайну та образотворчого мистецтва.

До збірника V науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених студентами архітектурного факультету було подано 39 тез.

Дякуємо організаторам конференції, а також учасникам конференції і їхнім керівникам за цікаві доповіді! Побажаємо учасникам конференції успіхів в навчанні і науковій роботі!

?>
вверх