18.06.2019

УРОЧИСТІ ПРИВІТАННЯ НАШИХ ВИПУСКНИКІВ-ВІДМІННИКІВ

11 червня 2019 року в академії відбулася урочиста та хвилююча подія – ми вітали наших випускників-відмінників. Нагородження подяками ректора та вручення дипломів з відзнакою проходили у дружній, доброзичливій, теплій атмосфері. Розпочав цю радісну зустріч ректор, професор М. В. Савицький: «Сьогодні ми вітаємо наших кращих і найкращих студентів. Протягом всіх п’яти років ви не завдавали нікому з викладачів ніяких клопіт. Все робили добре, красиво, і тому сьогодні ми вважаємо наших випускників 2019 року креативними, грамотними фахівцями, які відмінно володіють сучасними технологіями. Але вчитися професіонали повинні постійно. Тому академія завжди чекає на вас. Тут ви знайдете відповідь на будь-які запитання, отримаєте корисні поради, а також сертифікати відповідного професійного спрямування».

У своєму привітанні ректор побажав кожному з наших випускників успіхів у професійній діяльності. Зробити відмінну кар’єру, зайняти почесну посаду, мати великий дохід, але завжди залишатися справедливою, доброю і позитивною людиною.

Після напутніх побажань ректора всі випускники отримали дипломи та подяки від нього. Їх урочисто вручили ректор М. В. Савицький з деканами факультетів: І. А. Тютєрєвим, О. В. Челноковим, В. О. Петренком, І. А. Соколовим, заступником декана Т. А. Ковтун-Горбачовою та начальником навчального відділу П. М. Нажою.

Закінчилася урочиста частина теплими вітаннями та колективним фотографуванням на згадку.

У 2019 році дипломи з відзнакою отримали 60 осіб, серед них: 5 осіб –архітектурний факультет; 11 – механічний факультет; промислового та цивільного будівництва – 19 осіб; будівельний факультет – 15 осіб; факультет цивільної інженерії та екології – 13осіб.

Т. А. Шпаковська

?>
вверх