29.05.2019

УРОЧИСТЕ ЗАКРИТТЯ ПІЛОТНОГО ПРОЕКТУ HEALTHY CHALLENGE 2019 «МОЛОДІЖНА ІНІЦІАТИВА ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ» У ДВНЗ ПДАБА

Минув місяць з дня відкриття пілотної програми «Healthy Challenge 2019» «Молодіжна ініціатива за здоровий спосіб життя», яка була оголошена центром «Розвиток КСВ» та фондом ООН у галузі народонаселення.

Для колективу нашої академії це був надзвичайно яскравий, емоційний, креативний, насичений всілякими подіями та активностями місяць. ДВНЗ ПДАБА у цьому проекті підтримали відомі люди міста Дніпро, визначні спортсмени, засоби масової інформації. Під час проекту було проведено більше 20 фізичних активностей – спортивних змагань; 15 активностей зі здорового харчування, 12 активностей з репродуктивного здоров’я та більше 25 активностей з ментального здоров’я.

Під час пілотної програми «Хелсі челендж 2019» для популяризації здорового способу життя серед молоді були активно задіяні соціальні мережі, запущено більше десяти цікавих флешмобів, починаючи від флешмоба, заявленого ректором М. В. Савицьким «А Вам слабо?», коли викладачі та студенти, наслідуючи приклад ректора, сідали на шпагат, демонструючи свою гнучкість та хорошу спортивну форму. Підтримку викладачів та студентів отримав і флешмоб від проректора Данішевського В. В. «Марафон з ПДАБА. Забіг Тунельною балкою». А далі були: «Хелсі челендж – вибір ПДАБА», «Крокую з ПДАБА», «Водний баланс з ПДАБА», «Корисний сніданок з ПДАБА», «Вишиванка з ПДАБА», «Чисте слово – сила духу ПДАБА», «Читаю з ПДАБА», «Релакс з ПДАБА», «Здорове покоління ПДАБА». І ще багато-багато різних цікавих активностей. Про все це зняті відео ролики, вийшли сюжети на телеканалах 9, каналі Д1, каналі «Відкритий», 51 каналі і на каналі Візит ТВ. Тому нам усім є чим пишатися і є чим сьогодні звітувати.

На урочисте закриття проекту 27 травня 2019 року до академії завітали почесні гості: голова ради Соборного району у місті Дніпро Тімарєв Артем Сергійович; завідувачка навчально-методичної лабораторії здоров’я зберігаючих технологій ДАНО, голова правління ГО «Два береги», тренер з сексуальної просвіти Кобзєва Ірина Миколаївна; директор КСК «Шинник», майстер спорту з баскетболу Зайцев Михайло Олександрович; співзасновник ліги АТО, журналіст, ведучій програм «Без сценарію» та «Аналітики-нелегали» на каналі «Відкритий» Островський Олександр Леонідович.

Розпочав урочисту зустріч ректор Микола Васильович Савицький з привітального слова до молоді. Найактивніші учасники проекту, які протягом квітня-травня реалізували таку велику кількість міні-проектів та активностей на тему здорового способу життя, були нагороджені подяками ректора та подарунками від Соборної районної ради у місті Дніпро та Студентської ради ДВНЗ ПДАБА. Слоты новоматик в казино Супероматик Бонусы и турниры 2020 г.

Голова Соборної ради у місті Дніпро Тімарєв А. С. привітав академію з успішним завершенням проекту Healthy Challenge 2019 та нагородив ректора ДВНЗ ПДАБА і колектив академії подяками за значний внесок у формуванні здорової української нації.

?>
вверх