21.06.2018

Урочисте привітання наших кращих дипломників

У залі засідань Вченої ради ПДАБА відбулося урочисте привітання наших кращих дипломників спеціальності 073 “Менеджмент” випуску 2018 року. Декан економічного факультету Фісуненко Павло Анатолійович особисто вручав грамоти від імені ректора академії професора Большакова Володимира Івановича за видатні досягнення в навчанні та активну участь у науковій роботі студентам, які закінчили навчання з червоними дипломами.

Хочемо повідомить всім, що це був найкращий наш випуск! З 10 дипломантів 7 осіб з червоними дипломами та 3 людини ударника. За період навчання в магістратурі з науковими керівниками було опубліковано: 7 статей в науково-практичних журналах, що входять до  міжнародних наукометричних баз (в т.ч. 1 статтю англійською мовою), 6 тез міжнародних конференцій (в т.ч. 1 теза на англійською мовою) та участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природних, технічних і гуманітарних наук. Наукові керівники: професори Вечеров Валерій Тимофійович, Млодецкий Віктор Ростиславович, Божанова Вікторія Юріївна. Сприяли і надавали консультації доценти Лантух Олена Володимирівна і Черчата Анжела Олексіївна.

 

Ми пишаємося високими показниками наших випускників і вдячні їм за вибір нашого ВНЗ – ПДАБА і нашої кафедри – кафедри менеджменту, управління проектами і логістики. Для отримання кваліфікації «магістр» на нашій кафедрі, студенти продовжили навчання після таких шанованих ВНЗ, як НГУ, Дніпропетровський університет економіки та права, Дніпропетровський факультет Київського університету культури і мистецтв.

Бажаємо нашим випускникам великих успіхів і перемог в житті!

?>
вверх